Babaágy blog

Minden a babaágyakról, leendő anyukáknak vagy már gyakorló szülőknek.

Friss topikok

Címkék

Retro stílus a nappalitól a gyerekszobáig

2014.04.23. 14:30 | radcsa | Szólj hozzá!

Címkék: babaszoba

Szereted az élénk színeket? Akkor csempész egy kis retro stílust is lakás minden a helyiségbe, a konyhától a gyerekszobába. Nincs más teendő, mint minden megspékelni valamilyen különleges mintázattal.

Retro nappali

Ha a 60-as éveket akarod felidézni, akkor egyszerű dolgod van: válassz a nappaliba egy egyszerű, letisztult formájú kanapét, és egy üveglapos asztalt.


Stílusos ebédlő

A 60-as évekre jellemző volt, hogy az akkori divatos elemeket keverték valamilyen más stílussal. Ezt ma is megteheted. Remek példa erre a képen látható ebédlő, ami a fának köszönhetően rusztikus stílusú, az asztal és székek mégis retr hangulatot idéznek.


Retro konyha

A konyhádba könnyedén becsempészheted a 60-as évek stílusát, egy retro stílusú tapéta vagy mintázat segítségével.

Retro gyerekszoba

 

Miért maradna ki a retro stílusból a gyerekszoba? A Faktum új bútorcsaládjával a gyerekszobában is tombolhat a 60-as évek. A Polly a visszafogottabb bézs stílusával kellemes melegséget áraszt. 

Lolly az igazán színes lakásokba illik. 

 

Látható, hogy nincs akadálya annak, hogy a nappalitól a gyerekszobáig tomboljon a retro a lakásban! Ez nem azt jelenti, hogy régi elhasznált bútorokat kell éjjel-nappal felújítanunk. A Faktum példája is mutatja, hogy a gyártok a mai kor elvárásnak mindben megfelelő bútorokat gyártanak, csak éppen a régi stílusban. Itt nem csak a festésnél használt színekre és formákra kell gondolni, hanem például a Lolly és Polly esetében a fiók fogantyúkra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://babaagy.blog.hu/api/trackback/id/tr276072044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása