Babaágy blog

Minden a babaágyakról, leendő anyukáknak vagy már gyakorló szülőknek.

Friss topikok

Címkék

Játékos fali polcok a gyerekszobába

2014.10.10. 14:04 | radcsa | 1 komment

Címkék: babaszoba falipolc hungarocell

A polcok minden lakás hasznos kiegészítői, ezeket érdemes a lakás berendezésével egyidőben betervezni a helyiségbe. A nyitott polcok gyakorlati haszna abból ered, hogy könnyen hozzáférhetünk a bele helyezett tárgyakhoz, de akár az ajtó nélküli rendszer miatt alkalmas dekortárgyak, ajándékok, emléktárgyak, kisebb könyvek egyéb különböző apróságok tárolására is.

Modern környezetbe jól illeszkednek a lekerekített vagy szögletes, négyzet alakú vagy akár ötszög alakú polcok is, alapanyaguk legtöbbször bútorlap, de más anyagokból is készülhet (pl. tömörfa, hungarocell, plexi, üveg) - ez főként a teherbírását és strapabírását fogja befolyásolni!

A hungarocell polcok eredetleg hófehér expandált polisztirolból készülnek. Ragasztással rögzíthetjük a falra, és vízbázisú festékkel tetszés szerinti színre festhető. De lehet eleve festett is, mint például a Faktum által forgalmazott Pille polcok.

Az eredetileg négyzet alakú dekorpolcok variálásában segítséget jelenthet, hogy a polisztirolt könnyedén alakíthatjuk egy szikével, így egy lekerekített polcból máris két összefonódó polcot készíthetünk!
A hungarocell fali polcokat nem érdemes túlterhelni, csak apróbb tárgyakat, emlékeket, dekorelemeket javasolt ráhelyezni!

Egy vagy több polcszett összekombinálásával variálhatjuk a polc megjelenését, így az elemek összefűzésével egy hullámos kígyóvonalat is létrehozhatunk.

Habár ezekre a polisztirolból készült polcokra, csak kis súlyú dekortárgyak, piperecuccok helyezhetőek, mégis sok-sok apróság felférhet. Egyszerű felszerelésük -ragasztás- mellett könnyen egyedivé tehetjük valamilyen sajátos színnel vagy festékkel - csak vízbázisú anyag használható - átfestve!

A bejegyzés trackback címe:

https://babaagy.blog.hu/api/trackback/id/tr166777689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TPiros · http://www.anrodiszlec.hu 2015.09.04. 09:07:21

Kedves Radcsa!

Örömmel vettem, hogy az általunk írott bejegyzés elnyerte tetszését, ugyanakkor sajnálom, hogy minden egyes mondatát szóról-szóra átvette!

Még ezt is elnéztem volna, ha legalább az ajánlott fali polc hivatkozásánál a mi cégünket választja, de sajnálattal vettem tudomásul, hogy nem.

Legyen szíves meghivatkozni a forrásként felhasznált írásokat, illetve termékeket:
- Modern és játékos fali polcok, dekor polcok (www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/335)
- csepp alakú 5 darabos hungarocell polc szett (házhoz szállítással rendelhető: www.anrodiszlec.hu/product_info.php/products_id/7892)
- lekerekített 5 darabos hungarocell polc szett (házhoz szállítással rendelhető: www.anrodiszlec.hu/product_info.php/products_id/7893)

Bízva együttműködésében,
Tályai Piroska
süti beállítások módosítása