Babaágy blog

Minden a babaágyakról, leendő anyukáknak vagy már gyakorló szülőknek.

Friss topikok

Címkék

Hol tároljuk a babaholmikat?

2014.06.06. 13:21 | radcsa | Szólj hozzá!

Címkék: bútor babaszoba

A baba egyre többet lesz a babaágyon kívül.
Kúszik, mászik, forgolódik, mindent megfog és persze mindent a szájába vesz...

Jó, ha ilyenkor pár percig ott marad, ahova leteszik. De ez hamarosan változni fog. Egy pillanatig sem marad.
Ennyi idős korára születése óta már a harmadik évszakba lép az idő, Gyűlnek, szaporodnak a ruhák, cipők, alkalmasint az első kabátkák, pulcsik, dzsekik is megjelennek a ruhatárban. Mindezt tetézi, hogy minden, amire eddig szükség volt, ezen túl is szükséges lesz: pelenkák, popsitörlők, testápolók, body-k, takarók... És persze játékok! A baba 6-8 hónapos korára annyi holmija lesz, amennyit már nem lehet csak úgy, egy "alsó polcon" tárolni.

Játékok és ruhácskák

Ha eddig is ügyelt a szülő arra, hogy a kicsi ruhái, játékai ne keveredjenek a nagyobb gyerekek vagy a felnőttek holmijaival, ezentúl ez még inkább fontossá válik. Ideje bővíteni a gyerekszoba bútorkollekcióját!

A bővítés lehet egy vagy két új polc, de lehet például egy sokfiókos szekrény is. A keskeny, polcos szekrények meglepően jó helykihasználásúak. A Faktum Lizi állópolca közel 1 négyzetméternyi felületet kínál. Mindegyik modellcsaládhoz - legújabb Polly és Lollyhoz is - kínálnak játéktároló polcokat, ezek hosszú évekig használhatók lesznek. Méretezésük olyan, hogy később akár nagyobb alakú könyvek is jól elférjenek bennük, vagy alulra símán be lehet hajítani egy általános iskolás komplett tornacuccot. (Persze, addig még évek telnek el...)



Babaruhák tárolására inkább valamilyen zárt megoldást kell választani. Ezek a bútorelemek nem vesznek el sok helyet a szobából, inkább "felfelé" nyúlnak, ami praktikus a babakompatibilis és babamentes tárolni valók szempontjából. Méretüknél fogva könnyen áthelyezhetők is, ha szükséges.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babaagy.blog.hu/api/trackback/id/tr126282728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása