Babaágy blog

Minden a babaágyakról, leendő anyukáknak vagy már gyakorló szülőknek.

Friss topikok

Címkék

Fiús vagy lányos bútort vegyünk?

2014.07.02. 12:04 | radcsa | 2 komment

Címkék: bútor babaszoba

Minden egyes részlet nagy dilemma a gyerekszobában. Ez alól nem kivétel a bútorok sem. Az apukák túl fiús szobát szeretnének, az anyukák túl lányosat akarnak. A túl fiús vagy túl lányos színek egy ideig jó, de amikor a gyermek cseperedik, akkor egy idő után zavarhatja kis lakót a színek, formák. Ha emiatt cserélni kell a bútort, akkor nehezen találhatunk neki új gazdát, ha nem akarjuk kidobni.

A túl gyerekes színek és motívumok is csak évek évekig lesznek "szépek". A kis kamasz már nem biztos, hogy örülni fog annak, ami évekkel azelőtt elkápráztatták. Azoknak akik, nem tudnak választani a fiús vagy lányos színek közül, remek megoldás lehet a Faktum Nelli. A juharszínű bútorlap minden korosztálynak megfelelő,"semleges" szín. Ami az igazán különleges és amivel fiús vagy lányos lehet a szoba, azok a fogantyúk. Világoskék, cseresznye, ciklámen, lila, zöld, narancs színekkel lehet fiús vagy lányos szoba. A bútor alapszíne miatt, ha a későbbiekben könnyen bővíthető már bútorokkal.

A másik nagyon jó megoldás, a Polly vagy a Lolly szoba. A bútorcsaládok színei a bézs/cikória illetve a sárga, kék, zöld. Egyik sem kimondottan fiús vagy lányos szín, mindenkinek megfelelő. Amikor már nincs benne a babaágy, akkor pedig kifejezetten modern szoba válik belőle. A színek hatásról már volt szó. Későbbiekben könnyen lehet beilleszkednek majd a bútorok a szobába.

Legjobb ha bútok semlegesek és a kiegészítőkkel tesszük fiússá vagy lányossá a szobát.

A bejegyzés trackback címe:

https://babaagy.blog.hu/api/trackback/id/tr456467321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

John Laser 2014.07.10. 03:11:49

Bocs, de ezeket a szövegeket google robot írja? Mert akkor rendben. Persze csak akkor, ha robot anyukáknak és apukáknak.
Van már gyereked?

radcsa 2014.07.10. 09:15:06

@John Laser: Igazad van, volt egy-két fura megfogalmazás. Azért újra lefuttattam a Google robottal és javítva lett :) ;)
süti beállítások módosítása